Main menu

Finisaje interioare

Un spatiu interior este frumos si util daca este realizat cu simt de raspundere si atentie, cu materiale alese corespunzator si detalii finisate cu grija. Finisajele interioare reprezinta una dintre cele mai importante etape in realizarea unei locuinte, in amenajarea unui spatiu comercial sau in definirea spatiului intr-o cladire de birouri.

Citește mai departe: Finisaje interioare

Constructii case

Daca ati trecut de etapa cu achizitia terenului, v-ati ales un arhitect care sa va puna pe hartie gandurile d-voastra despre casa mult visata, ati obtinut autorizatia de constructie, este momentul sa treceti la fapte. Din acest moment puteti apela cu incredere la serviciile noastre pentru intocmirea ofertei financiare si executia propriu-zisa a constructiei.

Citește mai departe: Constructii case

Finisaje exterioare

O construtie este definita atat de spatiul interior, cat si de cel exterior. Daca la interior avem grija sa fie o amenajare practica si frumoasa, la fel si exteriorul trebuie atent finisat.

Citește mai departe: Finisaje exterioare

Amenajari interioare

Cu o imagine de ansamblu, si chiar sub indrumarea unui arhitect implicat, noi va putem ajuta sa va reorganizati spatiul din locuinta, sa-l faceti mai util si mai placut, sa va simtiti ca acasa, in acelasi loc, dar cu interiorul imbunatatit. O noua recompartimentare a spatiului sau schimbarea finisajelor, ofera o reimprospatare a mediului in care va petreceti timpul si va asigura confortul estetic dorit.

Citește mai departe: Amenajari interioare

Izolatii termice

Daca aveti cladirea construita, tencuita, geamurile si usile montate, este momentul sa treceti la etapa urmatoare si anume, izolarea termica ( termosistem).

Citește mai departe: Izolatii termice

Instalatii electrice

Aceasta etapa este una foarte importanta pentru constructia dumneavoastra necesitand atentie sporita si personal foarte bine pregatit. Responsabilitatea fata de noi si fata de cei din jurul nostru este factorul ce trebuie sa ne opreasca in a executa lucrarile de instalatii in regie proprie. Riscul de avarii este foarte mare in acest caz putand genera chiar si incendii.

Citește mai departe: Instalatii electrice

Instalatii termice

Printre cele mai importante lucrari ce se executa intr-o locuinta, sunt cele de instalatii. Trebuie acordata o mare atentie acestor lucrari, atat la alegerea materialelor, cat si la executie/instalarea propriu-zisa. Pe langa instalatia electrica si sanitara, ca sa fie functionala, casa dumneavoastra are nevoie de realizarea instalatiei termice.

Citește mai departe: Instalatii termice

Instalatii sanitare

Instalatiile sanitare sunt un cumul de lucrari ce se executa la cladiri avand ca scop colectarea apelor uzate si pluviale pe de o parte iar pe de alta parte alimentarea constructiilor cu apa rece si calda.

Citește mai departe: Instalatii sanitare

telefon 0764.809.791

Toggle Bar