Main menu

O construtie este definita atat de spatiul interior, cat si de cel exterior. Daca la interior avem grija sa fie o amenajare practica si frumoasa, la fel si exteriorul trebuie atent finisat.

Finisajele exterioare, pe langa aspectul placut pe care il ofera, au si rol practic si esential pentru prelungirea duratei de viata a constructiei dumneavoastra. De exemplu, constructia trebuie placata la exterior cu termosistem pentru a nu avea pierderi de caldura din interior, iar exteriorul trebuie finisat cu tencuiala pentru a proteja peretii de actiunea factorilor externi.

CONICONSTRUCT executa finisaje exterioare diversificate si cu real interes, va ajuta sa definitivati constructia dumneavoastra.

Asadar daca ati ajuns cu constructia pana la stadiul fizic de "rosu", veti avea nevoie de finisajele exterioare pentru a finaliza proiectul d-voastra. Mai jos o sa va detaliez varianta de finisaj exterior cu polistiren expandat. 

In prima etapa se tencuie exteriorul constructiei (tencuiala manuala sau tencuiala mecanizata). De ce sa mai facem tencuiala exterioara? Rolul principal al tencuielilor exterioare este de a proteja suprafetele expuse intemperiilor naturii si de a le netezi ca mai apoi sa fie pregatite pentru urmatoarele etape de finisare. Tencuiala exterioara are deasemenea rolul de a aduce un plus de izolare fonica si termica.

Dupa realizarea acestei etape putem trece la placarea cu polistiren expandat de minim 10 cm grosime iar coeficientul transferului termic sa fie de (EPS 80). Placarea se poate face si cu vata bazaltica. Dupa etapa placarii se poate trece la fixarea placilor de polistiren/vata cu dibluri speciale de peretele suport. Diblurile de fixare ale placilor trebuie sa fie aproximativ 5 buc/placa. Un rol foarte important il reprezinta armarea cu plasa din fibra de sticla a intregii suprafete placate. La etapa aceasta de finisaj pasii trebuiesc urmati asa cum ii voi descrie aici. Prima data se aplica o masa de adeziv special (un strat) pe toata suprafata, direct peste placile de vata/polistiren apoi se aplica plasa din fibra de sticla peste care aplicam un nou strat de adeziv. Astfel plasa din fibra trebuie sa se afle intre cele doua straturi de adeziv. La placarea cu vata avem o particularitate si anume ca aceasta etapa trebuie repetata si vom avea strat adeziv+plasa fibra sticla+strat adeziv de doua ori. Vata este mai pretentioasa si din aceasta cauza este nevoie sa aplicam patru straturi de adeziv si doua straturi de plasa. Dupa aplicare ultimului strat de adeziv, urmeaza operatiunea de "driscuit". Are rol de a netezi foarte bine suprafata. Dupa aceasta operatiune putem trece la aplicarea unui strat de amorsa care are rolul de a indeparta impuritatile (praful, particule de siliciu provenite din compozitia adezivului..etc) de la nivelul suprafetei driscuite si totodata realizeaza o buna aderenta pentru aplicarea ultimului strat de finisaj. Suntem in faza finala a finisajelor exterioare. Ultima etapa o reprezinta alegerea si aplicarea tencuielilor decorative. Tencuiala decorativa se aplica intr-un singur strat pe toata suprafata exterioara a constructiei. Dupa aceasta etapa putem spune ca finisajele exterioare sunt gata. Zonele pe care nu le doriti acoperite cu tencuiala decorativa pot fi lasate asa siar peste acel strat de amorsa puteti aplica piatra decorativa, lemn, tec sau alte tiputi si sisteme de finisaje.

 

Executam urmatoarele tipuri de finisaje exterioare:

 • Tencuieli exterioare manuale;
 • Montaj pavele orice tip;
 • Montat gresie de exterior;
 • Montaj marmura;
 • Montaj travertin;
 • Restaurari fatade;
 • Tencuieli exterioare mecanizate;
 • Termoizolatii cu vata bazaltica;
 • Aplicare tinci;
 • Aplicare marmorom;
 • Montaj caramida de sticla tip nevada;
 • Zugraveli exterioare;
 • Beton amprentat;
 • Placari cu caramida aparenta;
 • Tencuieli decorative exterioare;
 • Termoizolatii cu polistiren.

Pentru a ne gasi mai usor, scrie in motoarele de cautare astfel:

preturi manopera constructii, pret manopera rigips, preturi manopera, pret manopera lavabil, tavan casetat, preturi finisaje, amenajare cost, manopera lavabil, amenajari sali, decoratiuni tavane rigips, decorari interioare, lucrari interioare, interioare case, manopera gresie, pret manopera gresie, firme de constructii, amenajari bai moderne, preturi zugraveli, manopera constructii, manopera faianta, glet pret, pret tencuiala, amenajare salon, interioare casa, tavane casetate, amenajari interioare, preturi amenajari interioare, montaj tapet, montaj gresie, pret manopera glet, manopera parchet, zugraveli exterioare case, tencuiala interior, preturi amenajari, pret gresie, preturi pentru constructii, pret zugravit, amenajare birouri, tavane rigips, decorațiuni interioare, pret finisaje, zugraveli interioare, finisaje interioare, montaj parchet, manopera gresie si faianta, manopera glet, manopera parchet laminat, pret constructii, lista preturi constructii, amenajari bucatarie, manopera tencuiala, constructii interioare, manopera zugravit, amenajari birouri, amenajari interioare bucuresti, manopera rigips, montaj gresie si faianta, montaj faianta, manopera finisaje, plinta gresie, amenajari case, amenajari interioare case, finisaje interioare case.

Cere oferta de pret completand formularul de mai jos!

Cere oferta de pret

Limita fisierului atasat este 10.0 MB
  captcha
  Reincarca

  telefon 0764.809.791

  Toggle Bar