Main menu

Un spatiu interior este frumos si util daca este realizat cu simt de raspundere si atentie, cu materiale alese corespunzator si detalii finisate cu grija. Finisajele interioare reprezinta una dintre cele mai importante etape in realizarea unei locuinte, in amenajarea unui spatiu comercial sau in definirea spatiului intr-o cladire de birouri.

Echipa noastra de profesionisti ofera servicii de finisaje interioare, pentru orice tip de spatiu. Facem fata oricaror exigente, dam dovada de seriozitate si va ajutam atat la alegerea materialelor, cat si la personalizarea spatiului pe care doriti sa-l amenajati.

Daca in sfarsit ati ajuns cu proiectul d-voastra "la rosu" inseamna ca de aici puteti continua cu o firma de finisaje interioare si exterioare. Mai jos vom detalia etapele prin care veti trece pana la finalizarea proiectului d-voastra adica pana in stadiul in care puteti sa va aduceti obiectele de mobilier, electrocasnice, etc.. Acest exemplu puteti sa-l adoptati in realizarea proiectului d-voastra.

Asadar va voi descrie etapele de finisaje ale unei case/vile ajunsa deja in stadiul de rosu (structura de rezistenta realizata, inclusiv zidariile, cel putin peretii exteriori):

Prima etapa in calatoria spre finalizarea proiectului mult visat este sa realizam zidariile interioare si anume compartimentarea spatiului pe fiecare etaj in parte. Aceasta compartimentare se poate realiza si cu pereti din gips-carton.

Alegem sa vorbim despre varianta cu pereti realizati din caramida:

Dupa finalizarea compartimentarilor un element foarte important este alegerea tipurilor de instalatii pentru incalzirea incaperilor deja create. Exista mai multe tipuri de incalzire insa cele mai uzuale sunt: incalzire prin pardoseala si incalzirea traditionala cu calorifere. Incalzirea in pardoseala este si ea de doua feluri in acest caz, electrica sau cu agent termic.

In aceasta etapa putem trece deja la realizarea instalatiilor (electrica, termica si sanitara). Dupa realizarea acestora putem deja sa aplicam sapele de nivel. Sapele de nivel se realizeaza mecanizat, sunt semiuscate si elicopterizate. Daca nu optati pentru varianta mecanizata, riscati sa nu va iasa la o calitate superioara si in final veti avea probleme la aplicarea parchetului. In continuare putem sa comandam tamplaria suprafetelor vitrate. Acestea se vor proteja adecvat pentru a nu exista riscul zgarierii sau murdaririi. In etapa urmatoare putem trece deja la tencuirea peretilor interiori. Dupa finalizarea tencuielilor interioare trecem la montajul dozelor electrice in pozitia finala. Deja suntem pregatiti pentru realizarea tavanelor cu gips-carton (in cele mai frecvente cazuri se alege aceasta varianta de finisaj la tavane). Dupa realizarea tavanelor pana la stadiul pe placat cu placi de gips-carton, putem trece la aplicarea straturilor de glet grosier (de incarcatura) doar pe suprafata peretilor deja tencuita. Dupa aceasta etapa se vor monta benzile din fibra de sticla pe tavanele de gips carton cu o pasta speciala. Pasul urmator consta in aplicarea unui singur strat general (pereti+tavane) de glet pentru finisaj. Acest ultim strat de glet denumit "glet de finisaj" este slefuit cu atentie ca mai apoi sa se poata aplica amorsa pentru vopseaua lavabil. Aceasta amorsa are rolul de a spala de praf peretii dupa slefuire si de a fi un bun suport pentru aplicarea ultimelor straturi de finisaj si anume vopseaua lavabila. O etapa la fel de importanta este si cea in care trebuie sa ne alegem zonele si suprafetele pe care le vom acoperi cu placi ceramice sau marmura sau travertin, etc. Aceasta etapa se realizeaza in paralel cu celelalte enumerate mai sus si ne putem apuca de ea numai dupa aplicarea sapelor si a tencuielilor dar nu mai tarziu de aplicarea gletului grosier in afara acestor zone. Dupa finalizarea in intregime a acestor etape se poate monta parchetul, obiectele sanitare, prizele, intrerupatoarele, corpurile de iluminat.

Aproape ca am terminat dar ne-au mai ramas realizarea finisajelor exterioare ale constructiei. Aceste etape sunt tratate in sectiunea "finisaje exterioare" din acest site.

Executam urmatoarele tipuri de finisaje interioare:

 • Renovari case;
 • Finisaje interioare Bucuresti;
 • Montaj gresie-faianta;
 • Montaj parchet;
 • Montaj mozaic;
 • Slefuire parchet lemn masiv;
 • Finisaje cladiri birouri;
 • Finisaje apartamente A-Z;
 • Aplicare glet;
 • Montaj granit si marmura;
 • Stucco venetian;
 • Zugraveli lavabile;
 • Sape mecanizate;
 • Fit-out cladiri birouri;
 • Decopertare gresie/faianta;
 • Decopertare glet;
 • Decopertare tencuieli;
 • Montaj tavan casetat;
 • Montaj glafuri marmura;
 • Montaj rigips;
 • Tencuieli;
 • Montaj tapet.

Pentru a ne gasi mai usor, scrie in motoarele de cautare astfel:

preturi manopera constructii, pret manopera rigips, preturi manopera, pret manopera lavabil, tavan casetat, preturi finisaje, amenajare cost, manopera lavabil, amenajari sali, decoratiuni tavane rigips, decorari interioare, lucrari interioare, interioare case, manopera gresie, pret manopera gresie, firme de constructii, amenajari bai moderne, preturi zugraveli, manopera constructii, manopera faianta, glet pret, pret tencuiala, amenajare salon, interioare casa, tavane casetate, amenajari interioare, preturi amenajari interioare, montaj tapet, montaj gresie, pret manopera glet, manopera parchet, zugraveli exterioare case, tencuiala interior, preturi amenajari, pret gresie, preturi pentru constructii, pret zugravit, amenajare birouri, tavane rigips, decorațiuni interioare, pret finisaje, zugraveli interioare, finisaje interioare, montaj parchet, manopera gresie si faianta, manopera glet, manopera parchet laminat, pret constructii, lista preturi constructii, amenajari bucatarie, manopera tencuiala, constructii interioare, manopera zugravit, amenajari birouri, amenajari interioare bucuresti, manopera rigips, montaj gresie si faianta, montaj faianta, manopera finisaje, plinta gresie, amenajari case, amenajari interioare case, finisaje interioare case.

Cere oferta de pret completand formularul de mai jos!

Cere oferta de pret

Limita fisierului atasat este 10.0 MB
  captcha
  Reincarca

  telefon 0764.809.791

  Toggle Bar